#TKB5 | Er even tussenuit...

Apr 28, 2022
1

Tijdens de wandeling in de Ardennen even de self-timer aangezet.

Maandagochtend vroeg vertrok ik naar het zuiden. Net over de grens had ik een huisje geboekt om even op adem te komen. Het is nogal een overgang en even wennen. Van niks naar alles. Vanaf het moment dat de theatertour met de Blue Grass Boogiemen begon heb ik als een malle gewerkt. Het was een drukke periode en dan is het belangrijk om af en toe even je rust te pakken. Nu is het donderdagochtend en de zon schijnt weer. Letterlijk en figuurlijk. Wat een paar dagen in de natuur wel niet teweeg kan brengen.

Dag 3. De Eifel

Drie dagen heb ik gewandeld. Dag 1 bleef ik een beetje hangen rondom het huisje. Vanuit Kanne ben ik een ronde gaan lopen. Zo dicht bij de grens en toch het gevoel dat je echt helemaal weg bent. Dag 2 trok ik de Ardennen in en dag 3 ben ik naar het Duitse gedeelte van de Eifel gereden. Stuk voor stuk prachtige gebieden om te wandelen. Iedere avond pakte ik na de wandeling mijn gitaar erbij om wat liedjes op te nemen. Ik heb wat nieuwe demo’s gemaakt en een paar liedjes van mijn nieuwe album akoestisch opgenomen.

Mijn verblijf had ik omgebouwd tot kleine muziekstudio.

Onder andere nam ik mijn laatste single “Whole New Light” op in een akoestisch jasje. Dit kun je zien in het filmpje bovenaan deze post. Ook kun je hem vinden via deze YouTube link.

Ondertussen ben ik weer helemaal opgeladen en heb ik ontzettend veel zin om de tour met de Blue Grass Boogiemen te hervatten. We krijgen zoveel te gekke reacties van mensen. Na de show en op de sociale media. Dat is waanzinnig. Ook worden we deze maanden gevolgd door de geweldige fotograaf Andre Dieterman. Daar zal ik binnenkort meer over vertellen via deze nieuwsbode.

Ik sluit dit bericht graag af met een foto van Andre die hij afgelopen zondag schoot bij ons optreden in de Kleine Komedie in Amsterdam. Daaronder vind je nog de tourdata voor de komende twee weken.

Einde van de show. Foto gemaakt door Andre Dieterman

Lost & Found III theatershows tot en met 7 Mei (voor alle data zie mijn website)

28 april: Cool Theater, Heerhugowaard
29 april: Theater, Sneek
30 april:
De Meerse, Hoofddorp
01 mei:
DNK Theater, Assen
06 mei:
Hotel Theater Figi, Zeist
07 mei:
Markant, Uden